Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@Bożena De-Tre

Czy pani potrafi normalnie pisać? Po polsku i zamiast z takim chaosem, będzie pani bardzo zaskoczona: byłem na proteście przeciwko nielegalnej imigracji - dzikusów na zachodniej granicy i po całej Polsce policja mnie goniła, a niedaleko Stadionu Narodowego jest restauracja Teatr Powszechny i zostałem bardzo miło obsłużony, a na końcu tej miłej dziewczynie zaśpiewałem piosenkę Zbigniewa Herberta - "Wilki" i co? Wyrzuciła mnie? Wręcz przeciwnie, serce jej pękło i uciekła do ubikacji - zaczęła płakać, oczywiście: powiedziałem jej, iż należę do Ruchu Narodowego i Ruch Narodowy jest ze swojej natury socjalny i ma pochodzenie masońskie, już pani wszystko wie?

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@Bożena De-Tre

Czy pani potrafi normalnie pisać? Po polsku i zamiast z takim chaosem, będzie pani bardzo zaskoczona: byłem na proteście przeciwko nielegalnej imigrantów - dzikusów na zachodniej granicy i po całej Polsce policja mnie goniła, a niedaleko Stadionu Narodowego jest restauracja Teatr Powszechny i zostałem bardzo miło obsłużony, a na końcu tej miłej dziewczynie zaśpiewałem piosenke Zbigniewa Herberta - "Wilki" i co wyrzuciła mnie? Wręcz przeciwnie, serce jej pękło i uciekła do ubikacji - zaczęła płakać, oczywiście: powiedziałem jej, iż należę do Ruchu Narodowego i ruch narodowy jest ze swojej natury socjalny i ma pochodzenie masońskie, już pani wszystko wie?

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@Bożena De-Tre

Czy pani potrafi normalnie pisać? Po polsku i zamiast z takim chaosem, będzie pani bardzo zaskoczona: byłem na proteście przeciwko nielegalnej granicy i po całej Polsce policja mnie goniła, a niedaleko Stadionu Narodowego jest restauracja Teatr Powszechny i zostałem bardzo miło obsłużony, a na końcu tej miłej dziewczynie zaśpiewałem piosenke Zbigniewa Herberta - "Wilki" i co wyrzuciła mnie? Wręcz przeciwnie, serce jej pękło i uciekła do ubikacji - zaczęła płakać, oczywiście: powiedziałem jej, iż należę do Ruchu Narodowego i ruch narodowy jest ze swojej natury socjalny i ma pochodzenie masońskie, już pani wszystko wie?

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@Bożena De-Tre

Czy pani potrafi normalnie pisać? Po polsku i zamiast z takim chaosem, będzie pani bardzo zaskoczona: byłem na proteście przeciwko nielegalnej granicy i po całej Polsce policja mnie goniła, a niedaleko Stadionu Narodowego jest restauracja Teatr Powszechny i zostałem bardzo miło obsłużony, a na końcu tej miłej dziewczynie zaśpiewałem piosenke Zbigniewa Herberta - "Wilki" i co wyrzuciła mnie? Wręcz przeciwnie, serce jej pękło i uciekła do ubikacji - zaczęła płakać, oczywiście: powiedziałem jej, iż należę do Ruchu Narodowego i ruch narodowy jest ze swojej natury socjalny i ma pochodzenie masońskie, już pani wszystko wie?

Łukasz Jasiński 

• Dodaj nową pozycję...