iwonaroma Opublikowano 19 Marca Zgłoś Opublikowano 19 Marca bo ktoś go zranił człowiek kocha bo ktoś go pokochał czy może coś czego nie zna? 2
Nata_Kruk Opublikowano 20 Marca Zgłoś Opublikowano 20 Marca Iwonka... widzę to inaczej. Może bywa tak, że ktoś rani, bo jego zraniono i... nie zawsze jest tak, że ktoś kocha, bo ktoś drugi jego/ją kocha. wg mnie, masa ludzi kocha bez wzajemności. Tobie życzę tylko tych.. odwzajemnionych, w każdej cząstce życia. Pozdrawiam... :)
iwonaroma Opublikowano 20 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Nata_Kruk Upieram się, że nie można niczego, czego się nie poznało, nie doświadczyło. Oczywiście, można nie doświadczyć ludzkiej miłości (i to się zdarza) ale ma się w sobie Źródło, które kocha - tylko trzeba do niego dotrzeć :). Ci, co kochają bez wzajemności to niestety bywają osobniki natrętne, z pretensjami i wewnętrznym masochizmem (to oczywiście nie reguła). Jeśli ktoś nas nie kocha to lepiej zostawić go w spokoju:) Dzięki za kmnt, również pozdrówka 1
wierszyki Opublikowano 21 Marca Zgłoś Opublikowano 21 Marca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hania Rani też ;)) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
iwonaroma Opublikowano 21 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @aff :));) Dzięki 1
Nata_Kruk Opublikowano 21 Marca Zgłoś Opublikowano 21 Marca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... z tym się zgodzę, bezsprzecznie... :) 1
piąteprzezdziesiąte Opublikowano 21 Marca Zgłoś Opublikowano 21 Marca rani, bo został zraniony kocha, bo jest kochany zabija, bo został zabity? Pozdrawiam. 1
iwonaroma Opublikowano 22 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @piąteprzezdziesiąte bywa...jeśli reinkarnacja jest faktem. A wg mnie (i nie tylko mnie :);)) - jest. Również pozdrowienia
Rekomendowane odpowiedzi