Ten utwór został doceniony przez użytkowników. piąteprzezdziesiąte Opublikowano 19 Marca Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 19 Marca (edytowane) już w podstawówce zaprojektowałam nasze życie pocałunki na dzień dobry i dobranoc wielka miłość w domu na przedmieściach z dwójką dzieci idealny obrazek jak w bajce dlatego wybacz nie popłynę z tobą w ten rejs zostanę tu na zawsze z moimi marzeniami do których jestem przywiązana |FZ9/1 Edytowane 19 Marca przez piąteprzezdziesiąte (wyświetl historię edycji) 12
wierszyki Opublikowano 19 Marca Zgłoś Opublikowano 19 Marca Hm... Bardzo zrozumiale :) A tam, życie ma swoje plany :) 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 19 Marca Zgłoś Opublikowano 19 Marca program na życie napisany i tylko go realizować kto nie pasuje do programu odpada no i krótka mowa a gdzie tu miłość spontaniczność huragan najwspanialszych uczuć namiętność która tworzy wszystko w tej sytuacji tylko współczuć :) 2
Nata_Kruk Opublikowano 21 Marca Zgłoś Opublikowano 21 Marca (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @piąteprzezdziesiąte ... bo czasem trzeba zdobyć się na własne ja, tupnąć butem o bruk i robić to, co głowa dyktuje, dosłownie i w przenośni. Pozdrawiam. Edytowane 21 Marca przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 1
piąteprzezdziesiąte Opublikowano 21 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca @aff Nie zawsze można pogodzić marzenia z rzeczywistością. Dziękuję :) @Jacek_Suchowicz Więc ja peelce współczuję bardzo, że jej marzenia są ponad walką o dobro wspólne, miłość wieczną, lecz tylko w jej głowie ona bezpieczną. Dziękuję :) @Nata_Kruk Może nie chodzi o tupanie? Może tu chodzi o bajanie? Dziękuję :) @Domysły Monika @any woll @Marek.zak1 @iwonaroma @Waldemar_Talar_Talar @Rafael Marius Bardzo Państwu dziękuję :) Pozdrawiam serdecznie Wszystkich :) 1
piąteprzezdziesiąte Opublikowano 20 Czerwca Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca Serdecznie Państwu dziękuję za czytanie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Łukasz Jasiński @Marek.zak1 @Monia Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi