SweetDreams Opublikowano 2 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 jestem zdrowy nie zachoruję na natchnienie a psik! wyplułem ideę kazirodczo zrodzoną bezwarunkowym odruchem
Oscar Dziki Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Ten wierszyk doprowadził mnie do paradksu. Zrozumiałem coś, co jest bez sensu. Ma sens. Ale jest bez sensu. Czy ktoś mnie rozumie. Jesli nie, to ja usunę mój komentarz.
Tomasz_Biela Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 rozumiem...:)...bez sens który jest sensem ale nim nie jest i tak w kółko...ja też czasami mam bezsensowne myśli które są sensowne nie wim o co chodzi...ehhh...hehe Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Wiktor Desiczewski Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 co wyraża ten mix co go tu napsialiście? odp. kopytko (trudne słowo)
Barbara_Pięta Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Kontrola, kontrola!!! :-)))))))
Barbara_Pięta Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Ala tak na poważnie - bardzo ciekawy utwór ;-)
SweetDreams Opublikowano 2 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Co chwila zamieszczam ciekawe rzyczy pod inny nickiem bo admin się na mnie uwzioł i ciągle mnie banuje
Espena_Sway Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Dla mnie bardzo ineresujący, choć do końca nie rozumiem przesłania autora :-) . Poadrawiam Espena Sway
Ona_Kot Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a to nie jest przypadkiem czepialstwo ;)??? od tego są adminy nie zabieraj im fuchy ;) a co dowiersza - jakoś mi nie wpadł w oko za bardzo ale skoro wszyscy się zachwycają ;) hehe pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi