Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najpierw zerknąłem do internetowych ściągawek, co to takiego ta erytodemia i okazało się, że takiego pojęcia w necie nie ma. Wyskoczyła mi natomiast erytrodermia(derma-skóra) i to by pasowało do Twojego smutnego wiersza.

Pozdrawiam.

• Roma zmienił(a) tytuł na erytodermia
  • 2 tygodnie później...

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Domysły Monika   A musiałbym złamać prawo, bo: rozporządzenia handlowe Komisji Europejskiej zabraniają eksportu... I wszyscy na tym tracą: od dołu w górę, przypominam: głosowałem przeciwko wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej, więc: mam czyste sumienie i nie mam żadnego obowiązku brać odpowiedzialności za wybory innych osób.   Z innej beczki? Kiedyś w szkole podstawowej ksiądz na religii grzmiał o wielkości katolickiego boga, a kiedy zakończył...   - Wnioskując z tego, proszę księdza, to: człowiek jest pępkiem świata, tak? To dlaczego ludzie zjadają zwierzęta, a zwierzęta ludzi - nie, dlaczego?   Wtedy ksiądz zrobił się czerwony jak burak i wyrzucił mnie z lekcji...   Łukasz Jasiński 
    • to rzeczywiście tekst piosenki   równowagę złapię zaraz pewno stworzy się ambaras dotrą treści drogowskazów więc odwalę je od razu  znajdę w życiu swoją drogę szczęście w czynach i sens w słowie
    • @Domysły Monika   Nie jestem żadnym wyjątkiem: ludzie, którzy mieli ciężkie życie - bardzo szybko dojrzewają, na przykład: niepełnoletnie dziewczynki potrafią sprzątać, gotować i robić zakupy - po prostu: naturalny instynkt opiekuńczy...   Łukasz Jasiński 
    • @czeyen84 kompletnie nie wiem gdzie to jest, ale ciekawe:)
    • trochę bym w drugiej części pozmieniał ale jest pomysł i nie będę marudził   podaruj mi swoje serduszko wraz ze mną wersy twórz bądź tym bukietem róż co urok zarzuci na jutro :))
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...