Robert X Opublikowano 2 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Oni pletą do siebie swoje losy i różne takie. Pletą do siebie małe wieńce laurowe na koniec pokonanego dnia. Pletą do siebie trze po cze motyl skrzydłami a oni pletą do siebie bukiety z polnych kwiatów.
Klaudiusz Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 może tylko puenty spodziewałem sie ciekawszej bardzo udany kawałek (dobry pomysł a i wykonanie na poziomie) pozdr
Robert X Opublikowano 2 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Dzięki Klaudiusz,ale chyba się pomyliłem i powinno być pletą.Już zmieniam.Ja też jestem mało zadowolony z pointy.Postaram się nad tym jeszcze pomyśleć.Troche też zmieniam i w treści teraz. Bardzo proszę Mod o zmianę tytyłu na "Oni pletą do siebie". Pozdrawiam
jasiu zły Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Fajne, lubię wiersze z jasnym punktem odniesienia. ;) Co prawda, jeżeli to wiersz programowy, to program może okazać się walką z wiatrakami, ale przecież nie po to piszemy. Pozdrawiam.
Robert X Opublikowano 3 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Dzięki Jasiu. Mam jeszcze parę pomysłów co do tego utworku i jeśli sam siebie do nich przekonam,to dodam. Pozdrawiam serdecznie
Robert X Opublikowano 3 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Może "Oni pletą do siebie jej warkocz ze szczytu wieży" albo "Oni pletą do siebie jej warkocz w cieniu wieży". Właśnie nad takimi dodatkami myślę, bo "Oni pletą do siebie liny wzorem ariadny" już trochę mniej, ale i tego nie wykluczam(-: Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi