Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• fajny pomysł ale tak czytam:

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

więc retusz nie tylko na zdjęciach lecz w mowie uczynkach i w myślach i prawdy w półprawdy przekręca świat kłamstwa w najlepsze rozkwita :)
    • @Rafael Marius Dwulicowość w światku do którego aspiruję, ma inne oblicze. @Roma Super :)
    • To są niestety stereotypy, które się usilnie wmawia społeczeństwu. Jemu, że ona chce pieniędzy, a jej, że ma ich chcieć... no i się kręci karuzela. Czasami zeskoczy z niej jedno z dwojga, czasami żadne.   Pozdrawiam :)   Za  życzenia dziękuję.
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Dziękuję za pozytywny odbiór i serduszko.     Aparatem. Ja mam taniego smartfona. On do takich zdjęć się nie nadaje.
    • on nieustannie balansuje łagodnością i stanowczością by mądrze przeciskać się przez dni własną twarz przy tym zachowując mógłby ją przecież głupio stracić   on w tradycji ukorzeniony poznając się z nowoczesnością jej kształtów ponętnych dotyka ważąc sumiennie i wytrwale każdy jeden stopień rozwoju   on wreszcie zanim silny wicher impetem przedrze się do progu bezpieczny postawi fundament blisko ziemi i serca blisko żeby mu niczego nie porwał   on tak właśnie stara się robić       Kiedyś miałam na ścianie kalendarz, taki tam dziwaczny kalendarz, mniejsza o obrazki, choć były ciekawe... jeden napis z samego centrum utkwił mi w głowie, całe lata mam go zapisanego w pamięci "Tak wiele zależy od mężczyzn" ... nie pamiętam, co to była za akcja, czy ona nadal trwa? Chyba tak, bo nic się nie zmienia.   Wszystkiego dobrego Panowie :)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...