Laura Alszer Opublikowano 8 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2025 ładny masz uśmiech biorę przymierzam rozdaję jak ulotki zdumionym przechodniom do twarzy ci w białej koszuli pod Pałacem Kultury staruszka sprzedaje piwonie wsuwasz mi jedną we włosy wjeżdżamy windą na szóste piętro Dereszowska i Pazura przypominają za co kochamy teatr gdy wychodzimy wręczasz mi małe pudełko otwieram piwonie migoczą jak Warszawa nocą czy mówiłam że do twarzy ci w białej koszuli? 7
Nata_Kruk Opublikowano 8 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... jeżeli nie, trzeba to jemu powiedzieć.. ;) Lauro.. tytuł mnie ściągnął... bardzo sympatyczna sceneria. Miłego dnia. 2
Laura Alszer Opublikowano 8 Marca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2025 Link do mojej recytacji Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Nata_Kruk Serdecznie dziękuję, Nata. Również życzę miłego dnia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 8 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2025 fajne a ja wspominam na retrospekcję mi się zebrało na szóstym było kino Wiedza na jedenastym ja pracowałem a na trzydzieste - to były biegi zaś w Dramatycznym był Zapasiewicz widz z parasolem gdy siedział blisko gra doskonała jak się należy tylko ta mowa bardzo soczysta po drugiej stronie teatr Klasyczny sztuki obrazy Józefa Szajny ta scenografia nikt nie uwierzy razem z Pyrkoszem wręcz idealna :)) 1
Laura Alszer Opublikowano 8 Marca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2025 @Jacek_Suchowicz Dziękuję za odwiedziny, Jacku i za retrospekcję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
moina Opublikowano 8 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2025 @Laura Alszer ach te białe koszule. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piwonnia i kobieta.. o czym jest wiersz . Oj stworzyłam niezła historię Pozdrawiam Laura 1
Laura Alszer Opublikowano 8 Marca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2025 @Domysły Monika Dziękuję serdecznie, Moniko, pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
BożenaJoanna Opublikowano 8 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2025 Sympatyczna lektura. Pozdrowienia 1
Laura Alszer Opublikowano 8 Marca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2025 @BożenaJoanna Bardzo dziękuję, ja też pozdrawiam
andreas Opublikowano 9 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2025 Wyczuwam z romantycznego klimatu wiersza, że patronem Pałacu Kultury przestał być Josif Wissarionowicz Dżugaszwili... Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi