Ten utwór został doceniony przez użytkowników. arkadius Opublikowano 4 Marca 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2025 (edytowane) tu toczy się leniwie normalne życie na sznurach wisi pranie pracują piekarnie i wielkie korporacje zasadniczo nie zmieni się nic będziecie grillować na majówce robić zakupy w marketach świadczenia emerytalne i rentowe będą zachowane a wynagrodzenie za pracę wpłynie na konto o ustalonym czasie okupant nie da odczuć wstydu a i wy nie zdziwicie się zbytnio gdy zauważycie że sąsiedzi z naprzeciwka zniknęli bo zostali wpisani na listę proskrypcyjną i tak będzie upływał czas nim przejdziecie do historii Edytowane 5 Marca 2025 przez arkadius (wyświetl historię edycji) 8
andreas Opublikowano 4 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2025 @arkadius Całkowicie zgadzam się z taką oceną sytuacji,oprócz może tych list proskrypcyjnych.Gdy czytam,że polska gospodarka ma się dobrze albo nawet świetnie to ogarnia mnie pusty śmiech.Znikomy procent tej "naszej" gospodarki znajduje się w polskich rękach. 1
arkadius Opublikowano 4 Marca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2025 @andreas ale to dopiero się wydarzy, dostąpimy ruskiego miru. ;-) 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 4 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2025 bingo!!! gdy pełna micha i jest gdzie spać no i poryćkać można sobie naród głupieje skończona gra a patriotyzm - nie mącić w głowie :((((
Nata_Kruk Opublikowano 4 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2025 @arkadius ... daaawno Cię nie czytałam. Dobra, na czasie treść.
arkadius Opublikowano 4 Marca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2025 @Jacek_Suchowicz To, że będziemy w dupie, to jasne. Problem w tym, że zaczniemy się w niej urządzać - Stefan Kisielewski ;-) @Nata_Kruk fakt nie było mnie, bawiłem trochę z pracami w Bonn ;) 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 4 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. prawda znana od czasów komuny;-) tylko wtedy był rozum w narodzie Bóg i Honor świadomość narodowa a dziś co jest - nie widomo pozdrawiam
arkadius Opublikowano 5 Marca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2025 @Jacek_Suchowicz zawsze jest to samo, zwierzęce przetrwanie, nie wychylać się.. ;)
Rekomendowane odpowiedzi