Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak pani ślicznie i tak do twarzy
w zwiewnym szlafroczku z pokus utkanym
bardziej odsłonić chyba niż zakryć
ma te pikantno-słodkie specjały

tyle tkwi w pani rozkosznych znaczeń
bo nawet aura jakby samicza
pogładzić rączkę choć się odważę
i całą tobą się pozachwycam

masz taką małą gorącą stópkę
we mnie to ciepło już teraz płynie
a jeszcze robisz mi to co lubię
powiedz przynajmniej jak masz na imię

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @m1234 zamknięcie - mam uśmiech

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

. Ukryta osobowość - pomidor ma ją piękną, wieloraką tylko chyba mało odważną. Zjada go ktoś cwany, płytki i cyniczny ...no i może jeszcze dumny że on taki brzydki w środku a...  
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @Duch7millenium Głowa do góry i do przodu i o nic ich, którzy są nie prosisz :)) Bo generalnie im więcej ich, którzy są naprosisz tym tym bardziej ci nie dadzą tego o co ich prosisz :)) w sumie sprawdzone już info :) To ogólnie nie jest kraj żadnej łaski :) Ale to moja opinia na temat.  @Duch7millenium Ogólnie jak coś chcesz to musisz to sobie kupić sam, ale to przecież taka kontrowersyjna opinia... ;)
    • @violetta   Dawca to żywiciel, a biorca - pasożyt, tak więc: in vitro, bank plemników i oddawanie krwi - odpada, bo: jest to granie na jedną stronę - życie cudzym kosztem, zresztą: po co ja marnuję czas dla takich idiotek jak pani? Głosowała pani na Nową Lewicę, także: była pani na wakacjach w Grecji na koszt podatników i jest pani donosicielką, tymczasem: jaką grupę krwi ma pani, więc?   Łukasz Jasiński 
    • A ja tak bym to może widziała (tzn. widziałam tak przez około dwie minuty przed chwilą):   Sklepikarz z Ojczyzny* złowrogi z turystą niemiłe dialogi wszczął, a, że Polak nie gęś, rzekł tak po polsku: „i cześć” - rok już do zdrowia dochodzi.   :P   Ze sklepikarzem z Tenczyna z Tenczynka chyba dziewczyna, co piegów miała ze trzy, rozmawiała szereg dni - byłaby Złota Malina ;-)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...