Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Wiesław J.K.

Wiesław J.K.

Nie jest idealny, intersujacy i groźny to tak...jeśli chodzi o religię to już niegdyś wyraziłem swoje zdanie na tym forum, krótko mówiąc wystrzegać się trzeba każdej religijnej formy jeśli chce się mieć umysł czysty.

W dniu 25.02.2025 o 13:36, Dekaos Dondi napisał(a):

–– O w mordę! Wesołe miasteczko przyjechało.

@Dekaos DondiWesołe miasteczko dla tych co pociągają za sznureczki.  Ciekawie opisałeś, oczywiście w skrócie, ludzkie słabości, ale przecież tak w nas zakodowane.

Wiesław J.K.

Wiesław J.K.

Nie jest idealny, intersujacy i groźny to tak...jeśli chodzi o religię to już niegdyś wyraziłem swoje zdanie na tym forum, krótko mówiąc wystrzegać się trzeba każdej religijnej formy jeśli chce się mieć umysł czysty.

@Dekaos DondiWesołe miasteczko dla tych co pociągają za sznureczki.  Ciekawie opisałeś, oczywiście w skrócie, ludzkie słabości, ale przecież tak w nas zakodowane.

Wiesław J.K.

Wiesław J.K.

Nie jest idealny, Intersujacy i groźny to tak...jeśli chodzi o religię to już niegdyś wyraziłem swoje zdanie na tym forum, krótko mówiąc wystrzegać się trzeba każdej religijnej formy jeśli chce się mieć umysł czysty.

• Dodaj nową pozycję...