Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Rafael Marius

Rafael Marius

22 minuty temu, Domysły Monika napisał(a):

Ja podobnie ..a z wiekiem to już w ogóle...

Ale to niebo ....wzdycham, to już nie wiem czy romantyzm czy co innego 😉

Pięknie piszesz

Z wiekiem z reguły wszystkim spada, ale ja raczej  wymknąłem się nieco tej zasadzie.

U mnie minimalnie, ale jednak wzrosło pod wpływem pisania i czytania tutejszych wierszy.

Dziękuję za uznania.

18 minut temu, Ewelina napisał(a):

zwłaszcza, że nijak się mają do wzrostu poziomu wzajemnego zrozumienia i szacunku. 

Niestety tu muszę się zgodzić szczególnie w temacie szacunku jest gorzej.

Co do zrozumienia to chyba constans, czyli bardzo niskie. Moi koledzy wciąż narzekają na to, że kobiet nie rozumieją.

Odkąd pamiętam pomagałem w tłumaczeniu z damskiego na męski.

U mnie jest inaczej bo byłem wychowywany przez kobiety i wśród kobiet i jakieś 90% życia upłynęło mi wśród pań. Towarzysko i zawodowo też niezmiennie do dziś w sfeminizowanych środowiskach. Jestem przyzwyczajony do sytuacji, że ja sam a wokół kilkanaście dam.

Rafael Marius

Rafael Marius

9 minut temu, Domysły Monika napisał(a):

Pięknie piszesz

Z wiekiem z reguły wszystkim spada, ale ja raczej  wymknąłem się nieco tej zasadzie.

U mnie minimalnie, ale jednak wzrosło pod wpływem pisania i czytania tutejszych wierszy.

Dziękuję za uznania.

Rafael Marius

Rafael Marius

4 minuty temu, Domysły Monika napisał(a):

Pięknie piszesz

Z wiekiem co z reguły wszystkim spada, ale ja raczej  wymknąłem się nieco tej zasadzie.

Dziękuję za uznania.

• Dodaj nową pozycję...