Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
ViennaP

ViennaP

@Łukasz Jasiński jak to, "co to w ogóle da"? :) Poszerza pan moje horyzonty - i chyba nie tylko moje... -  pozostawia z pytaniami, które czekają na odpowiedź, a od czasu do czasu, świadomie czy też nie - tak po prostu - dzieli się pan z innymi uśmiechem. To według pana mało? :)

A o przywłaszczanie czegokolwiek z mojej strony proszę być spokojnym. Jako chadzająca swoimi własnymi dróżkami i ścieżkami indywidualistka - nie lubię niczego zawłaszczać i przywłaszczać. ;) 

ViennaP

ViennaP

@Łukasz Jasiński jak to, "co to w ogóle da"? :) Poszerza pan moje horyzonty - i chyba nie tylko moje... -  pozostawia z pytaniami, które czekają na odpowiedź, a od czasu do czasu, świadomie czy też nie - tak po prostu - dzieli sie pan z innymi uśmiechem. To według pana mało? :)

A o przywłaszczanie czegokolwiek z mojej strony proszę być spokojnym. Jako chadzająca swoimi własnymi dróżkami i  ścieżkami indywidualistka - nie lubię niczego zawłaszczać i przywłaszczać. ;) 

• Dodaj nową pozycję...