piąteprzezdziesiąte Opublikowano 16 Lutego Zgłoś Opublikowano 16 Lutego (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) Edytowane 19 Lutego przez piąteprzezdziesiąte (wyświetl historię edycji) 4
piąteprzezdziesiąte Opublikowano 16 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zgadnij violu :) Dziękuję i pozdrawiam. 1
piąteprzezdziesiąte Opublikowano 16 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cała viola Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Serdeczności 1
violetta Opublikowano 16 Lutego Zgłoś Opublikowano 16 Lutego @piąteprzezdziesiąte nie zapomniałam :) 1
wierszyki Opublikowano 16 Lutego Zgłoś Opublikowano 16 Lutego Oj,ja też nie wiem. 15.02 był dniem singla, 16.02 dniem listonosza a jeszcze jest Dniem Zjednoczenia Ukraińców. Także, chóralne szczekanie to chyba nie dotyczy dnia singla, a dalej boję się drogą eliminacji. Zajrzę za jakiś czas :) Pzdr Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak coś z polityką, to mogę nie wiedzieć., przepraszam. 1
wierszyki Opublikowano 16 Lutego Zgłoś Opublikowano 16 Lutego No chyba że chodzi Ci o Steczkowską na Eurowizji :) Ja wybrałabym: Uff.. poddaję się :) 1
Nata_Kruk Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Opublikowano 18 Lutego @piąteprzezdziesiąte ... a nie chciałabyś ostatni wers... dźwigane słowa (?) 1
piąteprzezdziesiąte Opublikowano 19 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jasne, żebym chciała! @Nata_Kruk Bardzo, bardzo dziękuję za tę sugestię. Pozdrawiam :) @aff Nie kłopcz się, już usunęłam dopisek. W każdym razie dziękuję za próbę rozszyfrowania. Pozdrawiam :) O czym violu, bo nie rozumiem, co masz na myśli. Pozdrawiam. @iwonaroma @m1234 Dziękuję i pozdrawiam! 1
piąteprzezdziesiąte Opublikowano 19 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego @violetta Dobrze, że chociać ty nie zapomniałaś :) 1
violetta Opublikowano 19 Lutego Zgłoś Opublikowano 19 Lutego @piąteprzezdziesiąte mam w sobie ducha przypomniaka;) 1
Rekomendowane odpowiedzi