Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Laura Alszer Opublikowano 13 godzin temu Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu (edytowane) odkąd poezja wbiła się przez okna na chatę nie umiem jej wyprosić jestem zaabsorbowana próbowałam chwycić ale ulotna mrowi przenika przez palce osadza się na meblach zapewne jej wygodnie wśród balkonowych lampek w kocim futrze w kubku kawy w uśmiechu pytam czego szuka drogi do siebie odpowiada między wierszami Edytowane 2 godziny temu przez Laura Alszer (wyświetl historię edycji) 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andreas Opublikowano 12 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu Jest to przyjemne uczucie,ale przychodzi taki moment,że zaczyna brakować tematów i o czym byś nie pomyślała to przypominasz sobie,iż to już było i zaczynasz kręcić się w kółko goniąc własny ogon. Ale oczywiście nie życzę Ci tego. Miłego dnia. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laura Alszer Opublikowano 11 godzin temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu @andreas Zdaję sobie z tego sprawę... Nawet teraz - ciężko znaleźć tytuł jakiego wcześniej nikt nie użył. Można powiedzieć, że wszystko już było. Ważne, aby iść swoją drogą. Dziękuję za odwiedziny. Miłego dnia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_Suchowicz Opublikowano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu poezja wbiła ci się na chatę jakże współczuję i biedna jesteś karmisz jedzeniem nie byle jakim a sam jej wygląd już wzbudza dreszcze pewno przystojna inteligentna ma mnóstwo zalet o których nie wiesz każe o sobie zawsze pamiętać i jeszcze szuka drogi do (cie)siebie :)) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laura Alszer Opublikowano 10 godzin temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) @Jacek_Suchowicz Idealnie to ująłeś Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale czy ja wiem, czy od razu... biedna? Edytowane 10 godzin temu przez Laura Alszer (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Krzyszczyk-Podlaś Opublikowano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu Poezja jest w rzeczy samej, wszędzie! Pozdrawiam. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laura Alszer Opublikowano 8 godzin temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu @Leo Krzyszczyk-Podlaś Zgadzam się z Tobą w 100%! Dziękuję za przeczytanie i komentarz. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz ziółkowski Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu @Laura Alszer Super! Z przyjemnością poskakałem między wersami. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laura Alszer Opublikowano 3 godziny temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu @mariusz ziółkowski Bardzo dziękuję! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nata_Kruk Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu @Laura Alszer ... ostatnia cząstka... bardzo.! To wszystko, co ponad nią, to Twoje... rozpoetyzowanie. I... pierwszy wers, czytałam.. (...) wbiła się przez okna na chatę... się - za "mi", wg mnie, poprawniej. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laura Alszer Opublikowano 2 godziny temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu @Nata_Kruk Faktycznie brzmi lepiej. Dziękuję i pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesław J.K. Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Laura AlszerJak to poezja....pozdrawiam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi