Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

każdy z nas rzeźbiarzem

malarzem aktorem poetą

własnego życia

nic że dłuto krzywe pędzel

byle jaki pióro nie pisze

widowni brak

każdy z nas jest sobą 

raz się boi a raz nie

swojej roli

która ma wiele bram

za nimi różnie bywa

jest uśmiech i łzy

każdy z nas jest tym

kim jest - nie warto  

się tego wstydzić 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Młody na ławce  Przygnieciony ciężarem  Z tramwajów z autobusów wychodzą ludzie  Patrzę na tłum Staram się uchwycić twarze  Idą naprzeciw przeznaczeniu Którego nikt nie zna A które jest wiadome   Powiew wiosny Może go czują  Może czują ciężar ale muszą iść dalej    Krótka rozmowa  Ale też muszę iść    Powierzam go nawet nie za bardzo wiem Komu
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

... musiałam... :) Jacku, poskładałeś tak sypmatyczne słowa o.. Babci.. że nie mogłam się oprzeć pokusie na kilka rykmów... :)  Dzisiaj głowa.. zaraz po śniadaniu.. była wypoczęta po pracowitym wczoraj i jakby lepiej poszło... raz jeszcze dziękuję i... zamykam dalej do pracy.   sentymentów było co niemiara własną Babcię warto wspomnieć w kilku słowach być kurczaczkiem to dopiero była frajda lecz najlepsze snuła bajki na dobranoc   a fantazje psoty - to nie ja - to tamci Babcia zwykle znajdowała coś w obronie wtedy miło było zostać u niej na noc  bo i dziadek z półuśmieszkiem - dał kazanie
    • @Stary_Kredens... to swoisty.. demon.. straszy, kiedy nie trzeba, bo kryje w sobie wielką tajemnicę. Z wiekiem zaczynamy się z nim.. oswajać... tak myślę. Fajna treść. Sugestia.. te dwa "ogonki"... można by bez nich, naprawdę można by. Życzę słońca.. to demon nie wlezie w drogę.. ;)
    • @Egon Hinc sąsiedzi walą bo im się podoba , czy walą o ciszę . Ja bym waliła o to drugie. Fajnie się czytało. Kredens pozdrawia 
    • @Clavisa tak miejcie się na baczności, bo wampiry energetyczne są wśród nas. Fajny tytuł  Pozdrawiam serdecznie kredens 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...