Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Aleksander Mazur Opublikowano 6 Lutego 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2025 Pozwól mi odejść tu i teraz Rozpłynąć się w ciężkim powietrzu Tak po prostu pozwól umierać Być jedną z wielu kropel deszczu Chcę też jak inni bracia krople By dopełnił się mój los marny Tak by wszystko było dziś mokre Chodnik szary stał się brunatny Lecz wcześniej chcę błysnąć na niebie Opuścić zimną chmury matnię Być ważnym w nieważnej ulewie Być kimś nim na ziemię upadnę 11
Bożena De-Tre Opublikowano 7 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2025 @Aleksander Mazur Tej poetyckiej chwili przemijania...oceny powierzchownej Świata ..zabrakło mi tylko jednego zdania. To oczywiście mija ocena bo wiersz''kupiłam''.......pozdrawiam. @Bożena De-Tre'' Pozwól mi raz jeszcze odnależć siebie''. @Aleksander Mazur Taka klamra -prowokacja byłaby wtedy. 1
moina Opublikowano 7 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2025 @Aleksander Mazur jest przy czym posiedzieć ... Zamknięcie ma ogromną moc Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 7 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2025 rytm mi kuleje jakoś tak to czytam: Pozwól mi odejść tu i teraz Rozpłynąć się w ciężkim powietrzu po prostu pozwól mi umierać Być jedną z wielu kropel deszczu nie do końca mnie przekonałeś a może pierwej pozwolisz mi tym najmniej ważnym służyć wiernie naucz mnie słuchać pokornym być by będąc ważnym żyć rzetelnie :) 2
MIROSŁAW C. Opublikowano 10 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2025 @Aleksander Mazur ...krople oceanów mają ludzkie twarze... Pozdrawiam. 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 19 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2025 Niesamowicie Łukasz Jasiński
Rekomendowane odpowiedzi