Ten utwór został doceniony przez użytkowników. violetta Opublikowano 2 Lutego 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2025 (edytowane) płomieniem zmiękczasz błękitną mgiełkę rankiem zmieniony w kwiaty i strąki nagimi gałązkami przyciągam spadasz tysiącami kolorów połączonych w szarości i brąz dzwoneczków Edytowane 2 Lutego 2025 przez violetta (wyświetl historię edycji) 10
moina Opublikowano 2 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2025 (edytowane) @violetta takie bajkowe klimaty tworzysz ...aczkolwiek damsko męski romans w tle się toczy Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 2 Lutego 2025 przez Domysły Monika (wyświetl historię edycji) 2
violetta Opublikowano 2 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2025 @Domysły Monika zimowa kompozycja mi się ułożyła ze snu:) 1
moina Opublikowano 2 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2025 @violetta dobre sny masz Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja nie mogę nigdy zapamiętać co mi się śniło 1
violetta Opublikowano 2 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2025 @Domysły Monika pamiętam krótko, a sny wracają te same:)
moina Opublikowano 2 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2025 @violetta czuję tu dużo namiętności i te porównania do kwiatów.... Powiem .. subtelne z klasą, elegancją . Mijasz taką kobietę ale pamiętasz ją całe życie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
violetta Opublikowano 2 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2025 @Domysły Monika być może jestem bardzo przenikliwa :) 1
mariusz ziółkowski Opublikowano 2 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2025 @violetta jakie to delikatne i lekkie, zaczarowany świat. Pozdrawiam. 1
violetta Opublikowano 2 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2025 @mariusz ziółkowski dziękuję ślicznie:)
moina Opublikowano 2 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2025 Umiłowałam to sobie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie mogę wyjść z zachwytu 1
violetta Opublikowano 2 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2025 @Domysły Monika bardzo mnie to cieszy:) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Deonix_ Opublikowano 2 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak dla mnie, w ostatnim wersie gramatyka wymaga wpisać "brąz" lub "brązie" (zależy, co dokładnie chcesz powiedzieć). Poza tym - malowniczo, ciekawie, erotycznie i ładnie :) Deo 1
violetta Opublikowano 2 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2025 (edytowane) @Deonix_ jednak brąz bardziej :) dziękuję pięknie za docenienie:) Edytowane 2 Lutego 2025 przez violetta (wyświetl historię edycji)
violetta Opublikowano 2 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2025 @Deonix_ jednak gramatyka jest trudna, gdy ma się wiele znaczeń, coś do określonego powiedzenia:)
Rafael Marius Opublikowano 2 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2025 @violetta A są brązowe dzwoneczki?
violetta Opublikowano 2 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2025 @Rafael Marius te moje są złote :) 1
Rafael Marius Opublikowano 2 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Złote widziałem brązowych nie, choć jakby się uparli zrobiliby też brązowe. Teraz jest wszystko możliwe. 1
violetta Opublikowano 2 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2025 @Rafael Marius to natura:) 1
andreas Opublikowano 2 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2025 Chyba wiosna już za Tobą chodzi. Pozdrowionka. 1
violetta Opublikowano 2 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2025 @andreas jeszcze nie, cierpliwie tylko wyczekuję:) 1
Rekomendowane odpowiedzi