MIROSŁAW C. Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Opublikowano 1 Lutego bywało że widywałem anioły na parapecie lecz gruchały w niezrozumiałym języku u progu świata jej biel dosłownie gorzała wyrzutem sumienia cień płynął w lustrach sklepowych witryn aż na ulicy krzyżowej napisałem wiersz chwiejnym krokiem świtezianki i upiory krążą mi nad głową to już prawie pewne bajkowy morał chuj strzelił 6
moina Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Opublikowano 1 Lutego (edytowane) @MIROSŁAW C. Jak dla mnie "wiśnia" Zamknięcie...przyznam tak "dopieło" całość że aj Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . No mocne treści tu ostatnio widzę Pozdrawiam i szerokiego pisania Edytowane 2 Lutego przez Domysły Monika (wyświetl historię edycji) 1
andreas Opublikowano 2 Lutego Zgłoś Opublikowano 2 Lutego Zawsze to lepsze anioły niż białe myszki.A puenta mnie ciut zaskoczyła, ale i mocno uśmiechnęła.Pozdrowionka. 2
moina Opublikowano 2 Lutego Zgłoś Opublikowano 2 Lutego Przyznam mnie też zaskoczyła, nie spodziewałam się ...tu cukier wanilia, wanilia cukier i...bęc
mariusz ziółkowski Opublikowano 2 Lutego Zgłoś Opublikowano 2 Lutego @MIROSŁAW C. ... porządny wiersz, jak na chwiejnym krokiem pisany. Pozdrawiam. 1
MIROSŁAW C. Opublikowano 2 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego @Domysły Monika @andreas @mariusz ziółkowski Wiersz podniesiony z ulicy, bez zbędnego retuszu - dokument fabularyzowany :) Dziękuję za komentarze. Pozdrawiam. 1
Rekomendowane odpowiedzi