Adam Zębala Opublikowano 29 Stycznia Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia Wzburzone myśli ciągle atakują niczym ocean odbijają się od skały. Stoję w deszczu pośrodku tłumu nie mogąc się odnaleźć. Nikt mnie nie zauważa. Nikt o nic nie pyta, wokoło znieczulica. Muszę coś zrobić aby zwrócić uwagę. Zrobię coś głupiego i zapewnię sobie zajęcie na kolejne długie wieczory. Wczuć się w jakąś postać i być kimś kim nigdy być nie chciałem. Szara rzeczywistość ciągle odpycha. Przyzwyczaj się albo opanuj myśli. Wielki hałas spłoszył zwierzęta. Niektóre pijane ruszają do nowego świata. Masz głowę podobną do nich, cięgle szukasz problemów. Popatrz są obok. Porozmawiaj z nimi i pijany jak oni zacznij szukać wrażeń, na pewno je znajdziesz. 3
moina Opublikowano 29 Stycznia Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia @Adam Zębala być pijanym by nie zaznać głodu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. (oczywiście wiem że to metaforycznie)
Nata_Kruk Opublikowano 30 Stycznia Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Adam.. gOwa w górę.... zacznij myśleć peelu... POZYTYWNIE, pomimo.
Rekomendowane odpowiedzi