Laura Alszer Opublikowano 15 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2025 zgasły światła opadła kurtyna w powietrzu widać jeszcze dym liżący stopy w białej masce arlekina odbija się twoja prawdziwa twarz zimno mi odkąd odegraliśmy ostatnie przedstawienie wyrzuciłam cię za drzwi przygasła świeca jej blask jeszcze się tli w moich źrenicach jej blask jeszcze się tli w piersi zimno mi odkąd przestała grać muzyka stary fortepian skrzypiąc wypłakał ostatnią melodię nie słyszę już dźwięku twoich kroków stojąc na scenie piszę nowy scenariusz 5
Bożena De-Tre Opublikowano 15 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2025 @Laura Alszer Bardzo dobry wiersz i można odnależć w nim więcej i więcej..i powrócić do niego bo warto-nie wartościując.Jest miłość świadoma do siebie…i fortepian który wciąż gra..pozdrawiam. 2
Laura Alszer Opublikowano 15 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2025 @Bożena De-Tre Serdecznie dziękuję! I pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
mariusz ziółkowski Opublikowano 16 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2025 @Laura Alszer pięknie poprowadzony wiersz, pozwala na zamyślenie. Ostatni wers jednak za łatwy do przewidzenia jak na tak fajne pisanie. Pozdrawiam serdecznie. 1
Laura Alszer Opublikowano 16 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2025 @mariusz ziółkowski Bardzo dziękuję za przeczytanie i opinię
Rekomendowane odpowiedzi