Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Somalija Opublikowano 14 Stycznia Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia (edytowane) ja ty zaczynam się punkcie najprostszego rozkładu ślepa bladobiałym snem po przewrażliwienie zmysłów oczuwam sobą całego ciebie w wyższym wymiarze ta historia już istnienie stamtąd pomiędzy oddechy wysyłasz mnie w smugę złotego ciepła przez grodzie muśnięć rozpaloną czerwień warg nie wdziera się styczeń śnię zapach miłością rozwijany Edytowane 16 Stycznia przez Somalija (wyświetl historię edycji) 10
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 15 Stycznia Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia Witam - podoba się - Pzdr.serdecznie.
moina Opublikowano 15 Stycznia Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia @Somalija Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uwielbiam być kobietą... Cóż za piękną gra ... "Zalotności"
Somalija Opublikowano 15 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Myślisz? Nie strasz mnie Viola, ja się już spełniłam... 1
violetta Opublikowano 15 Stycznia Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia @Somalija możesz się jeszcze spełnić :)
Somalija Opublikowano 15 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia @Waldemar_Talar_Talar Pozdrawiam serdecznie Panie Waldemarze Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. DZIĘKUJĘ Pani Moniko
Jacek_Suchowicz Opublikowano 15 Stycznia Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia nawołujemy się wzajemnie w gąszczu nieznanych istnień ludzkich by pożar warg ugasić w pełni przez nieskończone grodzie muśnięć pozdr.
Rafael Marius Opublikowano 15 Stycznia Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia @Somalija Ja mam zwolnienie od lekarza z gimnastyki. Nie muszę już ćwiczyć w szkole miłości.
Somalija Opublikowano 16 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia @Jacek_Suchowicz Myślę, że powinien Pan popracować nad znaczeniem słowa ,,gródź. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia (edytowane) gródź - przegroda Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. typowy oksymoron do skojarzeń Pozdrawiam Edytowane 16 Stycznia przez Jacek_Suchowicz (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 16 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia @Jacek_Suchowicz Taaa, oksymoron... podobnie jak: Polski Ład... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja 29 grudnia 2022 roku rozpoczęłam odbudowę ciała poprzez ćwiczenia. Na początku wyglądało to jak rehabilitacja Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , ale po troszeczku i zaczynały się budzić do pracy nieużywane mięśnie. Metoda drobnych kroków okazała się starałem w dziesiątkę.... zrobiłam bardzo dużo, a miłość sama przychodzi i odchodzi... 2
Jacek_Suchowicz Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli już wokół jest pełno oksymoronów np. Polak Tusk, intelektualista Trzaskowski itd. Pozdrawiam
Somalija Opublikowano 16 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia @Jacek_Suchowicz Dziadka z Wehrmachtu nie wciągaj w rozmowę, bo dziś bulteriery PiSu ogony podkulone mają i na adwokatów odkładają...
Jacek_Suchowicz Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia rozmawiamy o oksymoronach a w tym co napisałaś nie znajduję ani jednego!!!
Somalija Opublikowano 16 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia @Jacek_Suchowicz Moja wyobraźnia nie ma granic... Polak Tusk - Dziadek z Wehrmachtu - Bulderka Pisu, to prosta strużka myśli...
Rafael Marius Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To bardzo ładnie. Rehabilitacyjne to i ja robię prawie przez całe życie, ale teraz to przez takie małe "r". Z drugiej strony ja zawsze lubiłem się ruszać na tyle na ile zdrowie pozwalało zatem przychodzi mi to łatwo i chętnie. 1
Somalija Opublikowano 16 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia @violetta Asz Ty, lubisz sobie przypisywać zasługi Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi