Magdalena Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia witaj przechodniu, nie mówmy o Sparcie, synowie nie chcą. Pogadajmy o trawie, zasypie ją śnieg czy się zmęczą Ramiona lasu Czy jest to strata Że się nie męczą? Wraca mi chęć Na bezdrożną Wędrówkę Mario Poza grą Czy ktoś go spytał Poza Światem? 4
poezja.tanczy Opublikowano 12 Stycznia Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia @Magdalena Bo co dla gry, i są uznania Taki to zryw, na przekonania I zazdrości A wiersz na duży plus :) M. 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia Oj, witam, witam, reverendissime domine... Łukasz Jasiński
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia @Magdalena Dzień dobry, pani Magdo, czym mogę służyć? Łukasz Jasiński
Magdalena Opublikowano 31 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia @Łukasz Jasiński Daj Pan frazę albo wrażenie Daj przemożne wrażenie Że fraza wyszła ponad skupienie @Łukasz Jasiński Nie chcę punktów Wolę frazy, zamazane Upałami, jesieniami I zimami, Zimne frazy Dobre frazy 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia Przechodniu Nie mówmy już o żadnej tam Sparcie, zmęczeni synowie Ateny odmówili bezsensownej walki, rozmawiają zrezygnowani o zielonej trawie, niedługo spadnie zabrudzony śnieg, puste ramiona lasu drżą - Strzybóg ostrzega: najpierw - wolno i potem szybko jak najszybciej, widzisz już tylko same puste bezdroża, posłuchaj mnie - jam jest Świętowit... Proszę bardzo, oto fraza... Łukasz Jasiński 1
Magdalena Opublikowano 31 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia @Łukasz Jasiński Czy nadejdą wypełnienia? Czy mowa ich ożywi? Jakże marzną około drzwi izby Jakich medali nie dosięgną Dłonie coraz bliższe ciepłoty ust 1
Rekomendowane odpowiedzi