Marianne_ Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia (edytowane) Ile hopla - co masz - sam ocal po Heli. Remiza ratujmy tym: juta razi. Mer. Ocalili - Lila - co? Ja do prac, a pac? A pac ar. Podaj. O ho ho. Ilu soli skarby; brak silosu, Li. Ona rada; rozum ocal. A co , muzo - rada rano. Jad? Doza rozumu. Muzo, raz oddaj. Że tym jadę? Dom w modę dajmy też. Edytowane 11 Marca przez _M_arianna_ (wyświetl historię edycji) 1
Marianne_ Opublikowano 12 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia (edytowane) Remiza ratujmy, tym juta razi, mer. Edytowane 22 Stycznia przez M_arianne (wyświetl historię edycji)
Marianne_ Opublikowano 15 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia (edytowane) Ja do prac, a pac; praca - pac - ar podaj. Edytowane 15 Stycznia przez _M_arianna_ (wyświetl historię edycji)
Marianne_ Opublikowano 19 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia Jad? Doza rozumu - muzo, raz oddaj.
Marianne_ Opublikowano 20 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia Ilu soli? skarby: brak silosu Li.
Marianne_ Opublikowano 22 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia Ona rada; rozum ocal, a co muzo - rada rano?
Marianne_ Opublikowano 24 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia Że tym jadę? Dom w modę dajmy też.
Marianne_ Opublikowano 29 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia (edytowane) Mam oto co; to mam. Edytowane 29 Stycznia przez M_arianne (wyświetl historię edycji)
Marianne_ Opublikowano 30 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia I cenne co - mamo - cenne ci?
Marianne_ Opublikowano 12 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego Serce też ocal, glaco; że te... cres.
Marianne_ Opublikowano 17 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego Serce imała - kłam - i łkała mi. Kres.
Marianne_ Opublikowano 20 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego - Laguna... - Duszę też ocal: a co, że tę z. Sudanu? - Gal.
Marianne_ Opublikowano 7 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca Że tu mają tą jamę; tę mają, tą ja mu też.
Rekomendowane odpowiedzi