Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Stracony

Stracony

@Poezja to życie Twój utwór wywołał we mnie pewną refleksję. Gdy słowa "mogłaś być" zamieniają się czasem szczęśliwie na "jesteś", taki stan niestety jest ulotny. Twórczość i rozwój człowieka potrzebują tęsknoty a tęsknota potrzebuje "mogłaś być" ewentualnie "byłaś". Temat na szczerą rozmowę z przyjacielem odmiennej płci.

Miło było poczytać i pomyśleć.

Stracony

Stracony

@Poezja to życie Twój utwór wywołał we mnie pewną refleksję. Gdy słowa "mogłaś być" zamieniają się czasem szczęśliwie na "jesteś", taki stan niestety jest ulotny. Twórczość i rozwój człowieka potrzebuje tęsknoty a tęsknota potrzebuje "mogłaś być" ewentualnie "byłaś". Temat na szczerą rozmowę z przyjacielem.

Stracony

Stracony

@Poezja to życie Twój utwór wywołał we mnie taką refleksję. Gdy słowa "mogłaś być" zamieniają się czasem szczęśliwie na "jesteś", taki stan niestety jest ulotny. Twórczość i rozwój człowieka potrzebuje tęsknoty a tęsknota potrzebuje "mogłaś być" ewentualnie "byłaś". Temat na szczerą rozmowę z przyjacielem.

• Dodaj nową pozycję...