Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Jacek_Suchowicz Opublikowano 6 Stycznia Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia (edytowane) wylałaś mi się z kubka jak kawa z uwodzicielskim aromatem z nutą brazylijskich smaków strużką popłynęłaś niczym lawa gorąca gdy miałem w ustach do pana - nie wnikam w gusta i wyschłaś już śladu nie ma ja nowy zaparzam poemat Edytowane 6 Stycznia przez Jacek_Suchowicz (wyświetl historię edycji) 15
andreas Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia "Kawa i żona, najlepsza świeżo parzona." - Sztaudynger Pozdrowionka. 4
Bożena De-Tre Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia @andreas …no i nic tu po mnie-:)Wpadłam z wizytą ..a kawę już piłam-:)…reszta milczeniem zostanie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 2
Bożena De-Tre Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia @Bożena De-Tre W moim tomiku „Ludzie w biegu” umieściłam wiersz „ Wiem”….takie są (a przynajmiej powinne być) współczesne żono-matki-kochani/ świadome swoich wypracowanych „dolarów”-:) 2
Nata_Kruk Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Jacek_Suchowicz ... Jacku, to dobra, 'smaczna'.. kawka.. poniżej, postowy żart.... :) Pozdrawiam. Zaparzysz nowy poemat... ta kawa Ci się znudziła.?... Niech zgadnę, co w głowie się kroi, bo w myślach ten... z dymkiem, chyba... w mych sukniach już dziurek nie zliczę, z cygarem się za mnie zabierasz, więc znikłam... czy to Cię dziwi.? Na łąkach swój znajdę.. poemat... :) 3
Jacek_Suchowicz Opublikowano 7 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to jest o Niej nie musi być żoną:)) ale we traszce coś jest :)) Możesz nam przytoczyć ten wiersz np w oddzielnym temacie :)) Edytowane 7 Stycznia przez Jacek_Suchowicz (wyświetl historię edycji) 1
Bożena De-Tre Opublikowano 7 Stycznia Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia @Jacek_Suchowicz zrobię to sprzyjemniścią, ale chwilę więcej potrzebuję do końca tygodnia…chyba że poproszę Pana Męża-:)to mi wrzuci…pozdrowienia.
violetta Opublikowano 7 Stycznia Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia Kawą to można tak codziennie się delektować, zwłaszcza z przelewowego:) Tą kawę najbardziej lubię:)
Bożena De-Tre Opublikowano 7 Stycznia Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia @Jacek_Suchowicz Zaraz będzie wrzucony podobno Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 7 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podziękuj Twemu Panu -Mężowi i pewno Władcy Jestem pełen podziwu - mówi biblia, że kobieta powinna być posłuszna i uległa swojemu mężowi Jeśli się zwracasz do męża "o mój panie władco" musi mu być bardzo miło. Ja do swojej mówię; "o ty która zawsze masz rację" i zamykam wszelkie spory Pozdrawiam 1
Bożena De-Tre Opublikowano 7 Stycznia Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia @Jacek_Suchowicz -:)mów o Ty moja królowo niebios i ziemi-:)to sporów nie będzie-:)Nooo co Ci powiem może żle wybrał -:)a teraz nie opłaca się zostawić Poetkę niezależną Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ..to dopiero wynalazek..zawód Pani? Niezależna Poetka…i poszło w eter.. 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 7 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ta kawa się nie znudziła gdy niosłem się sama wylała i strużkiem spłynęła pod nogi pana którego wybrała a w sercu pozostał smutek bo dobrą kawusię straciłem musiałem ekspresik poruszyć i nową spokojnie piję :) 1
Nata_Kruk Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... a to psotnik.. :))a ja się "natyrałam" z rymowanką... nic to, może ktoś się uśmiechnął. ps. SMACZEGO.. na każdą nową.. niewylaną. Edytowane 8 Stycznia przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 8 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jesteś przeurocza :)))))))))))
viola arvensis Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia @Jacek_Suchowicz no genialne, aż poczulam ten aromat. Oby do jutra rana .. . Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 8 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia @viola arvensis dzięki :))
Jacek_Suchowicz Opublikowano 9 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ty tyrać tutaj nie możesz masz super warsztat metafor więc rymy tylko dołożyć i pisać wiersze - bo warto :)) 1
Nata_Kruk Opublikowano 9 Stycznia Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia .. .że warto - czasem to czuję i słowa same się pchają kusisz mnie wersem lub kropką nad przecinkami - przystaję.... ;) 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 9 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia @Nata_Kruk jeśli już kusić to rymem i rytmem słyszalnym w tle by wersy pięknie uczynić tworząc co serce chce.. :)
Rekomendowane odpowiedzi