Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Ten Nowy Rok skory...

_M_arianna_

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• bałam się, że nie zobaczę już nigdy migotania światła w górskim strumieniu a potem wspinając się na szczyt przystanęłam, aby wpatrywać się w nie godzinami    obawiałam się, że blizny zostaną na zawsze  po kilku latach w tym miejscu jest tylko delikatny ślad  czasem, gdy słońce oświetli go pod kątem zerkam na niego z czułością, patrzę dniami   byłam już pewna, że nigdy nie dojdę do siebie a jednak spotkałam się na wzgórzu wawelskim skąpanym w miękkim świetle zachodu i trzymałam w objęciach tygodniami   ból, który miał nigdy nie ustać  minął prawie to przegapiłam   bałam się, że już nigdy z Tobą nie porozmawiam a teraz  boję się, że się do mnie odezwiesz    ciężko mi w to czasem uwierzyć  ale przeciez moja wiara nic tu nie zmieni   jestem jestem a może nawet i będę
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Zdolna z Ciebie dziewczynka. Tak na motorze prawie samemu jeździć w tym wieku. Fajne masz zdjęcia.       To nietypowo. U nas w podstawówce to tylko za starszymi panienki wodziły oczami. Dla chłopaka z 7-8 znaleźć dziewczynę nie było łatwo. Młodsze jeszcze na to nie były gotowe, a rówieśniczki jak wyżej. Sytuacja zmieniała się w liceum. Wtedy można już było śmiało chodzić na podryw do podstawówki z gwarancją sukcesu.
    • @Ewelina Ewelina Ty stawiasz swojego dżentelmena w trudnej sytuacji :)) Bo jak go już tak świetnie czujesz, no całym wszechświatem nawet, no to co on biedny ma z tym Twoim czuciem począć ;)) Znam trochę rodzaj męski, sam jestem jakimś jego raczej gorszym przedstawicielem, a my lubimy te nasze tajemnice troszkę. I wiesz stajesz przed kimś kto Ciebie czuje na maksa no i mały kłopot :)) No nic się nie ukryje... A przecież jest co ukrywać zawsze. W drugą stronę to też tak trochę działa :) Ogólnie zaczynam mieć wrażenie, że kobiety wręcz rasę pisarską trochę omijają i się jej boją :) Bo że mężczyźni jawnie bali się Osieckiej to wiem nawet z historii :)
    • @Leszczym    Miło mi bardzo, że Twoja ocena brzmi "Ekstra !!!! (...)". Zakładam, że jest prawdziwa, a nie żartem, skoro " (...) Żarty jednak górą. (...)".     Dzięki Ci wielce za wizytę, czytanie i uznanie.     Pozdrawiam serdecznie.   @Somalija    Nie zauważyłem tego, mając za licealnych lat i kilka później (dłużej) za domownika psa o imieniu Puszek

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

. Najwięcej miał ze szpica, stąd i myślałem o nim, pisząc . Zmarło mu się... ano cóż zrobić.     Dzięki, Siostrzyczko, za odwiedziny i komentarz.     Serdeczne pozdrowienia.
    • @Corleone 11 Nie należy głaskać psów, ponieważ wzrasta w nich poziom hormonów stresu...
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...