Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Duilla Pewien lunatyk spod Głogowa na noc pod łóżkiem wciąż się chował, więc w nocy po Głogowie, chodzi z łóżkiem na głowie, a w łóżku wściekła białogłowa.
    • @Andrzej_Wojnowski Piszesz:    Że wystarczy przy jednej kobiecie Umieć zostać I przy niej trwa.   Nie chodzi o jedną, chodzi o tę jedną. Spotkanie takiej jest rzadkością, a do tego ty miałbyś dla niej tym jedynym, a te dwa warunki łącznie rzadko się zdarzają. Pozdrawiam. 
    • @Andrzej_Wojnowskizapędziłem się, Ok. Nie jestem w stanie nic poradzić. Osobiście staram się mieć jak najmniej trosk. Pozdrawiam.
    • @lavlla nisu   Bardzo dziękuję!  To Ministerstwo ... to niestety nie jest mój pomysł. To nazwa antykwariatu w Krakowie - tam spotkałam się z wierszami Emily Dickinson. Ale rzeczywiście , można tam spotkać również wszystkie "odcienie" białych kruków. :)  Serdecznie pozdrawiam. :)  @Poet Ka   Bardzo dziękuję! :)))  @wiedźma   Bardzo dziękuję!  Tak, to o tym wierszu. Dziękuję za to, że przypomniałaś mi tę historię z Emily. :))) Serdecznie pozdrawiam. :)  @Marek.zak1

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Znam i bardzo je lubię! Wypływają prosto z życia, wspomnień i są niesamowite. Ta historia z Jerozolimy jest bardzo intrygująca, wzbudza sporo refleksji.  Dziękuję, że podzieliłeś się nią.  Serdecznie pozdrawiam. :)  @Rafael Marius @MIROSŁAW C.   Bardzo dziękuję! Serdecznie pozdrawiam. :) 
    • @Berenika97Z popiołu jesteś w popiół obrócisz. Zaczynać, gdy wszystko się kończy? Tylko dla kogoś, kto feniksem chce widzieć, bądź moją muzą. I się odrodzę i po stokroć zginę :)))
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...