Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Gosława 2 414
A ja żałuję że Cię wcześniej nie czytałam
Twoje niektóre wiersze są przejmują co smutne i takie bliskie mojej wrażliwosci
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Charismafilos · Opublikowano
@wiedźma Samarytanka z Sycharu... [J4,1-42] - moje skojarzenie ;) -
Przez kultura_pop · Opublikowano
Tylko pić, jeść spać Tylko bić i kraść Kółko znowu się zapętla, mówię kurwa mać Znowu ten zegar słoneczny mi nie daje spać Czy lepiej obejrzeć film, czy zagrać w Silent Hill kolejny raz? Czy mogę jeszcze niżej spaść? Chyba czas się już kłaść waść. Na niektóre bóle nie istnieje żadna maść I gdy coś kłuje, to znaczy, że się kończy czas Kiedy mówię, że się tlen marnuje, mam na myśli kogoś z was I jak się czujesz? bo nie żartuje z tym, że bym ci napluł w twarz. Nie wyciągam z rękawa ani z portfelów kart Więc patrz, jak powoli wciskam pass Tylko, że w tej maszynie, zielony guzik jest jak głaz A gdy wspominasz, wspominaj siebie, a nie nas -
Przez wiedźma · Opublikowano
@LessLove uroki wiedźmy;))), bardzo dziękuję za docenienie wiersza. Cieszę się, że tak go odbierasz. Pozdrawiam -
Przez Charismafilos · Opublikowano
@Gosława cieszę się, że taką... wrażliwość u Ciebie uaktywnił... nie spodziewałbym się po nim. @Berenika97 @Trollformel te piramidy bardzo dosłowne... widzę z okna ;) Z gołębiami z kolei jestem w nieustającej wojnie o balkon... one wygrywają w dzień, a ja w nocy ;) To tak się pisze plastyczne wiersze... zastanawiałem się czy potrafię... Pesymizm... krakowska bohema dekadencka... ;) Dziękuję za Waszą obecność.Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
-
Przez Rafael Marius · Opublikowano
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
To pięknie. Widać po tym jacy chorzy tam jeżdżę po znajomości. Jak było w PRLu tak i jest.
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne