Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Chiromancja

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Jacek_Suchowicz @Andrzej P. Zajączkowski

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

– też medytowałam nad tym wersem, ale dopiero teraz (pod wpływem Waszej wymiany myśli) znajduję gotowe ujęcie:   (oczywiście musi być: wspomnienie). Pozdr.
    • Polityk*             stwierdził, że pan prezydent elekt Karol Nawrocki zablokuje szkodliwą politykę rządu pana premiera seniora Donalda Tuska.             Ponad dziesięć milionów Polaków jednoznacznie zaaprobowało jego punkt widzenia w trzech podstawowych kwestiach -  narodowej, niepodległościowej i chrześcijańskiej** - to o są trzy podstawowe formuły, które były punktem odniesienia jego działania, a także odrzucenie tego - wszystkiego - co pan premier senior Donald Tusk realizował - niszcząc Trzecią Rzeczpospolitą Polskę wraz z jakąś tam unią europejską.             Pan prezydent elekt Karol Nawrocki bardzo jasno powiedział, że te kwestie będą przez niego odrzucane - nie pozwoli na migrację, zielony ład i tak zwane klimatyczne ocieplenie i na to wszystko - co ma zniszczyć Trzecią Rzeczypospolitą Polskę.***   Źródło: w.polityce.pl   *zrobiłem drobną edycję - treść bez zmian, a wyżej wymienione słowa wypowiedział Antoni Macierewicz    **jak najbardziej prawidłowa kolejność    ***w Polsce słowiańskich pogan jest około trzydzieści tysięcy i bardzo szybko rosną - za jakąś dekadę będą uwzględniani jako wyborcy - teraz są ignorowani   Łukasz Wiesław Jan Jasiński 
    • @yfgfd123    Autorze: "wszędobylskim wiatrem" zamast "(...) wszędobylskich (...)" i "mojej" zamiast "(...) mej (...)". Wskazane byłoby uporządkować interpunkcję.     Czytało się miło. Pozdrawiam Cię.

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @Annna2 odpisałam Ci pod "niewierszem" na ten temat. Tam jest komentarz, odpowiedziałam Ci wtedy jak czułam, podziękowałam. Czasami słów mi brakuje, dlatego piszę mniej obszernie, ale myślę, że to co chcę w tych paru słowach przekazać , jest zrozumiałe. Przepraszam.
    • @Stracony Taka wariacja na temat reala, plan nawet, ale z tych odległych, bo zapomniałem dodać, że na tego Merola zarobiłem pisaniem poezji :)) @Annna2 No ba, przefajny, aż za fajny nawet :) @viola arvensis Bywa i tak przy dochodowościach :) Dzięki, cieszę się :)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...