Poetry from DAD Opublikowano 12 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2024 Ileż z tych czynów to moja wina? Ta wola wolna… Błądziłem, gdyż jest do cna mimowolna! Bo duch mój zgięty, niczym dolina, Co przebieg rzeki z góry ugina! 3
moina Opublikowano 12 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2024 @Poetry from DAD morał jest zawsze . Gdzie szukać papierowej wersji ?... by w każdej swobodnej sytuacji szelest kartek z myślą trwał jak jedno Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Poetry from DAD Opublikowano 14 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2024 @Domysły Monika Tutaj, najjaśniejsza Pani: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
moina Opublikowano 14 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2024 @Poetry from DAD tak czułam że "te pisanie" to nie są "żarty". No to teraz będę z "wyprzedzeniem" Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki zamawiam
Poetry from DAD Opublikowano 14 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2024 @Domysły Monika @Domysły Monika Tutaj, najjaśniejsza Pani: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuję, i oby nie zawiodła!
moina Opublikowano 15 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2024 @Poetry from DAD "zawiodła"... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sądzę że nie uchwycę wszystkiego tak jaką myślą - weną tworzone było słowo przez autora....ale na pewno pomaluje to moją rzeczywistość w "wyjątkowość" Nie mogę się doczekać Pozdrawiam 1
Rekomendowane odpowiedzi