jan_komułzykant Opublikowano 11 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2024 a karawana nie pojedzie – bo jedzie coś z karawany 4
wierszyki Opublikowano 12 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2024 Ja nie mam pojęcie o co chodzi w tej miniaturce, czy o to, co podobno ktoś z lewa wylał na tych co z prawa, ale co szli środkiem, nie wiem - bo ja mieszkam daleko. Ale taki kawałek dzisiaj leciał w radio, podzielam się, bo poetycki bardzo :-) 1
jan_komułzykant Opublikowano 12 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2024 @agfka z ŁONĄ, to ja mogę jechać gdzie bądź poniesie wena i kółka, a nawet przesiąść się w razie czego w biegu i po pagórkach wytrząść póki uprzejmość nie zbudzi czyjaś (w nas turcjach?) Pięknie dziękuję - lubię ten slang Łonej, o pozostałych nie wspomnę :) Co do miniaturki, sporo w tym racji, co napisałaś, mam nawet do tego obrazek :D Pozdrawia, Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
jan_komułzykant Opublikowano 12 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2024 @iwonaroma @Leszczym @Sylwester_Lasota @Rafael Marius Serdecznie dziękuję za odwiedziny. Pozdrawiam. 2
Rekomendowane odpowiedzi