Jaxsimus Opublikowano 3 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2024 Hej kochanie, czy pamiętasz jak dałem ci klucz do mego serca? Było zbyt pięknie, złudnie myślałem, że mnie podkręcasz. Zakorzeniłaś się we mnie jak pięknej róży krzew. Lecz zapomniałem, że każda róża ma kolce wiesz. Pomimo trudu starań i czasu dlań poświęconego; Zachowujesz się jakby nie było to nic wielkiego. Kamienna twarz, która kryje drugie oblicze; Szacunek po śmierci - to wszystko na co liczę. Możesz się śmiać, płakać, robić wszystko dowoli, Rób to co czujesz, co tak naprawdę cię zadowoli. Przecież jesteś królową swojego życia brnij w to dalej, Nie zabronię ci nic, tak właśnie chciałaś, leć i szalej. Lecz muszę cię zmartwić, bo jesteś mordercą. Mój mózg w żałobie, takie zbrodnie cię kręcą. Serce pokruszone w pył, może właśnie tak chciałaś, Na koniec dnia zadowolona - bo przecież wygrałaś. 3
iwonaroma Opublikowano 4 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2024 Takie "trochę" wciskanie winy w drugą stronę:)
Sylwester_Lasota Opublikowano 4 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2024 Chociaż wygląda to na paradoks, to w tego typu relacjach "przegrywa" osoba, która bardziej kocha. A czasami, która kocha. Pozdrawiam.
moina Opublikowano 4 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2024 @Jaxsimus na kolejny raz sztuka "samoobrony" opanowana . Złościć się ludzka rzecz - kolejność miłosnych "potknięć" i tak prowadzi dalej ku ... Słońcu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Jaxsimus Opublikowano 4 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2024 @iwonaroma Nowy utwór rozwieje wątpliwości
iwonaroma Opublikowano 4 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Jaxsimus :) nie wiem, czy będę czytać
Rekomendowane odpowiedzi