violetta Opublikowano 4 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2024 @Łukasz Jasiński są, można znaleźć :) 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 4 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2024 @violetta Zrobiłem aluzję do wojskowej piosenki, a nie wprost do kwiatów, miłego wieczoru. Łukasz Jasiński 1
moina Opublikowano 4 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2024 @Łukasz Jasiński TU.... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 4 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2024 @Domysły Monika Wiem o tym, a pani Wiola robi to samo co ja - tylko z opóźnieniem, wklejam teraz inne piosenki na moim profilu - "Tajny Ruch Oporu" i również wiem: ta piosenka ma charakter antywojenny, jednak: wojny były, są i będą - nikt tego nie zmieni. Łukasz Jasiński 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 4 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2024 @Domysły Monika W internecie nic a nic nie ginie i cały świat w tej chwili obserwuje Polskę i widzi niesamowity opór - bez względu na pochodzenie, wyznanie i orientację seksualną - to jest TO - nieskromnie dodam: to dzięki mnie wielu ludzi znalazło ODWAGĘ. Łukasz Jasiński 1
Ewelina Opublikowano 7 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2024 @violetta Niedomknięty i niedopowiedziany a piękny 1
violetta Opublikowano 7 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2024 @Ewelina dziękuję za piękną opinię:) 1
Rekomendowane odpowiedzi