lovej Opublikowano 25 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2024 Poznaję swój świat, ludzi, których kocham Odwiedzanie jest częścią życia Otwarte nasze serca na miłość do rodziny Dzień, miesiąc i rok są zegarem życia Niektórzy ludzie umierają, niektórzy się rodzą Różne perspektywy, różne problemy, ale ta sama miłość Historie z przeszłości i współczesności, historie rodzinne różnice pokoleniowe, różnorodność Młodzi ludzie uczą się życia od starszego pokolenia Zegar życia się nie zatrzyma, życie wciąż płynie Lovej . 2024-10-25 Inspiracja. Moi bliscy kiedyś i dziś 1
dgghj Opublikowano 25 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2024 @lovej Ten text wywołuje pragnienie zagłady nuklearnej, ale dzięki i za to. Pozdrawiam :)
lovej Opublikowano 25 Października 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2024 @Pies Być może , nie rozumiesz ludzi Pozdrawiam
dgghj Opublikowano 26 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2024 @lovej To prawda, i to bardzo, słuszne przypuszczenie :)
lovej Opublikowano 26 Października 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2024 @Pies Czy mogę wiedzieć dlaczego nie rozumiesz ludzi
dgghj Opublikowano 27 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2024 @lovejPodejrzewam że mają djabła w skórze, ale w odróżnieniu odemnie nie zdają sobie sprawy, bo się scalili, i udają dobrych. Jakoś tak.
lovej Opublikowano 28 Października 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2024 @Olgierd Jaksztas @Olgierd Jaksztas Ja akurat w żadne diabły nie wierzę .
dgghj Opublikowano 28 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2024 @lovej To niepotrzebnie pytałeś, skoro gardzisz odpowiedzią. Ale i tak kończę rozmowy. Pozdrawiam.
lovej Opublikowano 31 Października 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2024 @Olgierd Jaksztas Nie gardzę odpowiedzią . Tylko jestem dorosły człowiek , który już nie wierzy w diabła . Kiedy byłem małym dzieckiem , to wierzyłem w diabła . Teraz już w diabła nie wierzę . Może warto porozmawiać z lekarzem specjalistą . Pozdrawiam .
dgghj Opublikowano 2 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2024 @lovej Co mnie obchodzi w co wierzysz, niby dlaczego mam odpowiadać zgodnie z Twoją wiarą? Typowo ludzkie, doskonały przykład tego o czym mowa. Obrażasz do tego i pozdrawiasz jednocześnie, następny przykład. Już nie czytam tu jak coś.
lovej Opublikowano 2 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2024 @Olgierd Jaksztas Nie obrażam cię . Ja nie rozumie twojego toku myślenia . Dlatego piszę co ja myślę o twoim toku myślenia . Dla mnie to jest niezrozumiałe i zarazem dziwne . A pójście do lekarza specjalisty , to jest nic złego . W np . USA , nie maja z tym problemu . Widocznie co niektórzy Polacy myślą ,ze lekarz specjalista jest be . To ja się pytam po co są lekarze specjaliści .
Rekomendowane odpowiedzi