Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Marek.zak1

Marek.zak1

@andreas Te serwetki są impregnowane i się wolno rozkładają, ale chciałem pod Twoim patriotycznym wierszem nadmienić, że, taka naprawdę niefajna  neutralizacja kup, zbieranie wyrzucanych butelek i puszek jest nie mniej patriotyczna, a może i trudniejsza od wyrażania słowami. Takie zgłoszenie wyrzucanych śmieci do Straży miejskiej, czy nadleśnictwa naprawdę nic nie kosztuje, a jednak czekam kilka dni, a może ktoś to zrobi, a okazuje się, że oprócz mnie nikt. Po zgłoszeniu są zabierane w ciągu 2 dni. Dodam, że na większości domów dookoła wiszą przy każdym święcie biało-czerwone flagi. 

Pozdrawiam. 

Śmieci w lesie2.jpg

Marek.zak1

Marek.zak1

@andreas Te serwetki są impregnowane i się wolno rozkładają, ale chciałem pod Twoim patriotycznym wierszem nadmienić, że, taka naprawdę niefajna  neutralizacja kup, zbieranie wyrzucanych butelek i puszek jest nie mniej patriotyczna, a może i trudniejsza od wyrażania słowami. Takie zgłoszenie wyrzucanych śmieci do Straży miejskiej, czy nadleśnictwa naprawdę nic nie kosztuje, a jednak czekam kilka dni, a może ktoś to zrobi, a okazuje się, że oprócz mnie nikt. Po zgłoszeniu są zabierane w ciągu 2 dni. 

Pozdrawiam. 

Śmieci w lesie2.jpg

• Dodaj nową pozycję...