Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@FaLcorN

Dziękuję za zauważenie literówki, tekst opublikowałem trzy godziny temu - bez szlifu, zastosowałem również wewnętrzne rymy - list/liść/świst - męskie rymy.

Zastanawiałem się nad rymem - kowboja/opoja, a jednak: padło na opoja - opój to człowiek nadużywający alkoholu - to dotyczy niemal wszystkich mężczyzn, którzy pełnią daną służbę mundurową - to ciężka służba - non stop wywołuje stres.

Łukasz Jasiński 

@Sylwester_Lasota

Dziękuję 

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@FaLcorN

Dziękuję za zauważenie literówki, tekst opublikowałem trzy godziny temu - bez szlifu, zastosowałem również wewnętrzne rymy - list/liść/świst - męskie rymy.

Zastanawiałem się nad rymem - kowboja/opoja, a jednak padło na opoja - opój to człowiek nadużywający alkoholu - to dotyczy niemal wszystkich mężczyzn, którzy pełnią daną służbę mundurową - to ciężka służba - non stop wywołuje stres.

Łukasz Jasiński 

@Sylwester_Lasota

Dziękuję 

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@FaLcorN

Dziękuję za zauważenie literówki, tekst opublikowałem trzy godziny temu - bez szlifu, zastosowałem również wewnętrzne rymy - list/liść/świst.

Łukasz Jasiński 

@Sylwester_Lasota

Dziękuję 

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@FaLcorN

Dziękuję za zauważenie literówki, tekst opublikowałem trzy godziny temu - bez szlifu, zastosowałem również wewnętrzne rymy - list/liść/świst.

Łukasz Jasiński 

@Sylwester_Lasota

Dziękuję 

Łukasz Jasiński 

• Dodaj nową pozycję...