Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Klip Opublikowano 28 Września 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 28 Września 2024 Przypadek niedoszłej hrabiny z Lozanny tak ujął koroner w raporcie porannym: "Cóż, zeszła nim doszła, choć chyba brak poszlak, że zaszła, gdy hrabia wyciągał ją z wanny". 11
jan_komułzykant Opublikowano 28 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2024 hrabiego by trzeba pociągnąć za brodę a po cóż wyjmując był spuścił też wodę ? 1
Ajar41 Opublikowano 29 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2024 Ta niedoszła hrabina to nie hrabiego wina, tylko szczebla drabiny, bo nie zdzierżył on tuszy tej niedoszłej hrabiny. @Klip W moim / z 11 kwietnia/ Szwajcar z Lozanny miał z wanną inny problem. Pozdrawiam 1
Klip Opublikowano 29 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2024 (edytowane) @jan_komułzykant Janko! Bombowy komentarz, ale uśmiałem się dopiero jak go przeczytałem na komputerze. PS. Ja też miałem nieudany romans z czcionką Comic sans MS. -:( Edytowane 29 Września 2024 przez Klip (wyświetl historię edycji)
jan_komułzykant Opublikowano 29 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2024 @Klip Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Klip Opublikowano 1 Października 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2024 @jan_komułzykant, @Gizel-la, @Ajar41, @Adaś Marek, @Jacek_Suchowicz, @Łukasz Jasiński, @MIROSŁAW C. Dziękuję za czytanie i pochwałę.
andreas Opublikowano 5 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2024 Poronna tabletka rankiem późnym wieczorem Ann pod Lozanną wręcz zachwyciła się z Hansem sanną jazda trwała do świtania więc musiała sprytna Ania zażyć tabletkę wczesnoporanną Pozdrowionka. 1
Klip Opublikowano 5 Października 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2024 @andreas Jest jakość
andreas Opublikowano 5 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2024 @Klip Dzięki. Lubię limeryki z kalamburem (np. ale jestem wstawiony, powiedział sztuczny ząb). Pozdro.
poezja.tanczy Opublikowano 8 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2024 @Klip Bo wyciąganie, i co przysparza Bo przeglądanie nagrobków z cmentarza Fajnie napisałeś Jest jajo :) M.
Rekomendowane odpowiedzi