Ten utwór został doceniony przez użytkowników. jan_komułzykant Opublikowano 24 Września 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 24 Września 2024 Kunegunda Krzywołoś, z Sadyby, robi wały przed domem, bo gdyby nagle wylała Wisła będzie zawsze mieć przystań, żeby piachem rzucać w nurtu tryby. 8
jan_komułzykant Opublikowano 25 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2024 @Klip @JWF Dzięki Panowie :) Kunegundy mąż Janusz, z Sadyby, robić wałki uwielbia, bo gdyby wziął pożyczkę (dwa procent), a za pięć - szef i docent, to już dwóch miałby jak skutych w dyby. 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 26 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2024 @jan_komułzykant, na telefonie nie wyświetla mi polskich znaków. Jak poniżej: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
jan_komułzykant Opublikowano 28 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2024 @Sylwester_Lasota Nie wiem, co Ci odpowiedzieć Sylwestrze. Używam teraz - dostępnej na portalu czcionki Comic Sans MS. Ale masz rację, sprawdziłem, mnie też w telefonie rzeczywiście wyświetla się to samo Chyba trzeba by zapytać o to @Mateusza. W takim razie ze swojej strony przepraszam i wersja specjalnie dla Ciebie na telefon: Kunegunda Krzywołoś, z Sadyby, robi wały przed domem, bo gdyby nagle wylała Wisła będzie zawsze mieć przystań, żeby piachem rzucać w nurtu tryby. 1
jan_komułzykant Opublikowano 28 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2024 (edytowane) @piąteprzezdziesiąte @Leszczym Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 29 Września 2024 przez jan_komułzykant (wyświetl historię edycji) 1
piąteprzezdziesiąte Opublikowano 29 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2024 @jan_komułzykant Tutaj trochę łatwiej było odczytać. Czcionka prześliczna, kobieca, choć bardzo absorbująca. Pozdrawiam. 1
jan_komułzykant Opublikowano 29 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @iwonaroma
poezja.tanczy Opublikowano 8 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2024 @jan_komułzykant Bo co rzut, to jest moneta Miarowana, ta podnieta Humor na czasie :) M. 1
jan_komułzykant Opublikowano 8 Października 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podczas przekraczania miarki różne tworzą się poczwarki ;) Dziękuję @andreas Dziękuję :) 1
Rekomendowane odpowiedzi