Antoine W Opublikowano 23 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2024 Lek na... Krople dla Cukrzyków (czyli "diabełtyków") Dwadzieścia kropli, na cukier... — przed jedzeniem! Albo po... Wszystko jedno. 7
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 24 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2024 Główną przyczyną cukrzycy jest nieodpowiednie odżywanie - nadmiar czerwonego mięsa i czystego tłuszczu, a nie - słodycze. Łukasz Jasiński
Antoine W Opublikowano 24 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2024 @Łukasz Jasiński lol Doktorze, powiedz to tym, co zmarli po rozpoczęciu przemysłowej produkcji cukru :) 1
violetta Opublikowano 24 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2024 @Łukasz Jasiński genetyka w większości chłopie :) 2
Jacek_Suchowicz Opublikowano 24 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2024 dla diabetyków są kropelki a czas odpowie czy pomogą też wybuchałem śmiechem wielkim a zioła cuda czynić mogą :)
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 24 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2024 (edytowane) @Antoine W Próbowałem i waliłem głową w mur, oczywiście: nie wziąłem żadnej szczepionki przeciwko tak zwanej pandemii koronawirusa i cały czas chodziłem bez maski i co? Umarłem? Zapewniam: nie biorę żadnych leków, narkotyków i dopalaczy, palę tylko papierosy i raz w miesiącu piję wódkę - czystą, dodam: to nic innego jak ogromny biznes farmaceutyczny - niech każdy sobie kopie grób - na własne życzenie, ja: mam zamiar żyć i tyle na temat. Łukasz Jasiński @violetta Doświadczenie, głupia babo! Mój ojciec chorował na cukrzycę i wiem co mówię! Łukasz Jasiński Edytowane 24 Września 2024 przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)
Gizel-la Opublikowano 25 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2024 Przecież każdy cukrzycowy "Miś" o tym leku wie - nie od dziś, bo gdy cukier mu spada, wtedy woła sąsiada by cukier z herbatką wlał w pyś
poezja.tanczy Opublikowano 27 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2024 @Antoine W Bo co jedno, wszystko dało To pokrewne, obiecało Fajny short Zatrzymuje M.
Rekomendowane odpowiedzi