Leszczym Opublikowano 8 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2024 @agfka O słuchaj, faktycznie, o tym nie pomyślałem :// Pozdro M.
poezja.tanczy Opublikowano 8 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2024 @Leszczym Bo co fajka, rozdrażnienie Takie pieska jest życzenie Fajne są te Twoje historyjki :) M. 1
Leszczym Opublikowano 9 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2024 @poezja.tanczy wiesz ogólnie jest kłopot by nie denerwować się wewnętrznie za bardzo, a o to łatwo, bardzo łatwo w tych czasach. I jakkolwiek fajki to kiepski nałóg, a ja rzeczywiście w tym mega przesadzam, to jednak jakiś ujście emocji jest... jest to lekarstwo co najmniej obusieczne, ale fakt faktem real Cię wytrąci idziesz na fajkę i ci lepiej... 1
Leszczym Opublikowano 15 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2024 @Hiala Ogólnie wolę koty, ale myślę, że tak, że może tak.
Leszczym Opublikowano 15 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2024 @Hiala Owszem, ale koty nie zawsze lubią spacerować po dworze... Ale fakt, są takie co lubią :)
Rekomendowane odpowiedzi