Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Lidia Maria Concertina Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2024 W tak wielu dniach jesteśmy nieobecni! A szczęście w pustym kalendarzu odciska papilarne linie Że niby cudze? I że "się nie wydarza"? A życie? No cóż, niby moje, choć zawsze "pozbawione barw" i ... "chciałoby się, ale" ... ... jest "zupełnie inne." Ja - z reguły się czołgam Ono - omija mnie zwinnie ... 11
corival Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2024 @Lidia Maria Concertina Cóż, nigdy nie doznamy wszystkiego. Nie jesteśmy w stanie być wszędzie. Jesteśmy ograniczeni naszym miejscem na ziemi i tokiem wydarzeń w życiu... Czy jest takie znowu bezbarwne? Może i są takie dłuższe i krótsze chwile, ale pomiędzy już wcale nie. Tak sobie myślę na kanwie tego wiersza. Pozdrawiam :) 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 1 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2024 natychmiast trzeba wziąć się w garść i z życiem chwycić się za bary i jak najszybciej z kolan wstać zadbać o wszystkie swoje sprawy że na początku może nie wyjść że się czujemy ciut samotni lecz szkoda nocy przepięknych dni co nie zabije to nas wzmocni :))) 3
Nata_Kruk Opublikowano 1 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2024 Jacek dobrze pisze...:) Lidio... wiersz, podoba mi się. 1
poezja.tanczy Opublikowano 5 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2024 @Lidia Maria Concertina Bo co życia, te rozstawy Feromony, dla zabawy Tak to jest. Taka ciuciubabka M. 1
Rekomendowane odpowiedzi