Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Paulina Murias Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2024 (edytowane) utkałam Cię z wieczornej mgły o świcie znikniesz tak jak moje sny Edytowane 7 Września 2024 przez Paulina Murias (wyświetl historię edycji) 10
violetta Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2024 @Paulina Murias sny powracają:)
violetta Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2024 @Hiala jest piękny księżyc i wiaterek jak na Kosie:)
Paulina Murias Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2024 @violetta chociaż tyle :) 1
violetta Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2024 @Paulina Murias mi się ostatnio śnił mój ukochany kochanek, że leżałam obok niego, a za nim była inna kobieta, ale mnie tulił, a może tam nie było nikogo:) czasem mam surrealistyczne sny:) śnię miejsca nie z tego świata, a wracam do tych snów:) często śnie wodę z trawą i piaskiem, coś w rodzaju rzeki, jeziora, ale to nie morze, i jest tam tak bosko:)
Adaś Marek Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2024 @Paulina Murias Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czemu materiał tak ulotny rozsiewasz w swoich snów obszarze on jest do tkania bardzo psotny i nie ułożysz nim swoich marzeń Pozdrawiam
corival Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2024 @Paulina Murias Jaki materiał taki efekt. Trzeba zmienić surowiec tkacki, wtedy jest nadzieja na trwałość. Pozdrawiam :)
Stracony Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2024 @Paulina Murias Tak czasem miałem :) Hmm mgła pewnie jak płatki śniegu , każdy inny :) A serio, to lubię właśnie tą delikatną kobiecą lekkość wyrazu. Pozdrawiam
[email protected] Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2024 @Paulina Murias Minimum słowa, maksimum treści, że co... że miłość, jeszcze się zmieści? Pozdrawiam Paulino.
Rekomendowane odpowiedzi