Dominika Moon Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Pogubiliśmy razem słowa Nie szukając sensu w czynach Zatraciliśmy wiarę w Boga Nie wystarczy być, że "jesteś" A tam w środku Ciebie nie ma Rezonujesz moimi słowami Pustostanem zamierasz bez końca... Chwili braknie gdy oglądam zdjęcia Wspomnienia tylko w sercu drżą Rozbijane i przez lata chowane Wzrastają jak w ciemności mrok 7
corival Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2024 @Dominika Moon Odnoszę wrażenie, że ten tekst jest jakoś wyjątkowo... hmmm... powiedzmy chaotyczny, jak na Ciebie. Ogólnie widzę w nim trudne przeżycia, wpływające w perspektywie również na światopogląd peela. Pozdrawiam :) 1
Dominika Moon Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2024 @corival Bardzo mnie cieszy ten komentarz. Zabieg się udał :) W rozproszonej komunikacji nie ma porządku, bardziej chaos kontrolowany. Nie jak na mnie, a na to, co do tej pory opublikowałam. Dziękuję:) Ciepłe pozdrowienia 1
corival Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2024 @Dominika Moon Powiem tak... skoro, to wymaga artykulizacji... Rzeczywiście, znam to, co dotąd publikowałaś i w świetle tego tekst jak na Ciebie jest chaotyczny. Widzę, że powinnam tu pisać precyzyjnie ;) Co do reszty odpowiedzi... wstrzymam się od komentarza. Pozdrawiam ponownie :) 1
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wystarczy większości szczęśliwej populacji. Pozdr. 1
Nata_Kruk Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Dominika Moon... to jedyny wers, który mi mniej zagrał... inaczej bym pokombinowała... Reszty nie ruszam. Pozdrawiam. 1
Dominika Moon Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zamyka się w porównaniu do innych, fakt.. dziękuję 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2024 samotny rym aż z nudów wrzeszczy choć zmusza do przemyśleń całość miłość zdawkowa - się nie mieści przyzwyczajenie się ostało :) 1
Rekomendowane odpowiedzi