Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• moje oczy są zielone tą zielenią wspólnych marzeń która śmiało podążyła żeby nas zatrzymać razem moje włosy pachną wiatrem aromatem mórz nieznanych jak ostatnie dni wakacji zatrzymane w kadrze zdarzeń moje myśli wciąż są pełne pełne Ciebie aż do zmroku kiedy usta jak szalone rozmazują kontur grzechu            
    • @Zawierucha7 czy wypada? Jak najbardziej:) Tylko czy zdążysz? Bo te dwie - my, Droga Mleczna i Andromeda są na kursie kolizyjnym. I kiedyś będzie wielkie bum. Może nie jutro....ale dla Cyborga czas może być inny. Jakby.
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Nieprawda, u Ciebie bywa może czasami podobnie, ale inaczej. Zapewne to bardzo niegrzeczne, ale napiszę : Nie przywłaszczaj sobie tego,.co nie Twoje.    Pzdr.    
    • @jaśmozliwe, że taka jestem :) dziękuję jeszcze raz:)
    • Droga Mleczna  to mój dom dachówki są srebrzyste a gonty malachitowe  w lodówce ptysie i ciasto owocowe dwa kroki  do Jowisza i rzut beretem  do Marsa czy wielka włóczęga skończy się zatankowaniem antyprotonów w mgławicy Andromedy? nie wiem.... mam ochotę na chwileczkę zapomnienia ale czy to wypada?
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...