Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Leo Krzyszczyk-Podlaś Opublikowano 23 Sierpnia 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2024 dzisiaj widziałem cię znowu tylko przez chwilę tak krótko przelotne skinienie głowy a potem już tylko smutno nie powiedziałem ci nigdy że lato właśnie się kończy świerszcze nie piszą już wierszy i mnie jakby bardziej trudno nie powiedziałem ci przecież o babim lecie jedwabnym mgłach rannych i złotym słońcu nie powiedziałem nic więcej i znów się do mnie uśmiechniesz tylko tyle ile konieczne niewiele znaczący grymas uroczej twarzy dziewczęcej 9
Adaś Marek Opublikowano 23 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Grzech zaniechania, trzeba mówić nawet gdy nie ma śmiałości, bez rozmowy nie ma miłości. Ona przychodzi niespodzianie, jest jak bumerang na wietrze, bo odrzucona powraca, potrzebna nam jak powietrze, samotność ją zaraz zatraca...
Leo Krzyszczyk-Podlaś Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2024 (edytowane) @Adaś Marek Czasem z przyczyn obiektywnych jest jednak trudno i tak pozostaje tylko smutek. Dziękuję bardzo i pozdrawiam. Edytowane 24 Sierpnia 2024 przez Leo Krzyszczyk-Podlaś (wyświetl historię edycji)
Adaś Marek Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2024 @Leo Krzyszczyk-Podlaś Przyczyny obiektywne nie mogą nas pogrążać w smutku, trzeba wziąć je na klatę i zapomnieć ,że były. Następne podejścia zawsze są przed nami póki serducho w nas kołacze. Wiersz ma złe emocje rozładować i zapomnieć. Miłość jest wśród nas jak pajęczyna w lesie, trzeba tylko spojrzeć przez nią na słoneczne promienie a znikną cienie. Pozdrawiam Adam
poezja.tanczy Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2024 @Leo Krzyszczyk-Podlaś Bo bez słów, to wyznanie Setki głów, to poczekanie Ma sens i rytm. Podoba mi się ten wiersz :) M.
Leo Krzyszczyk-Podlaś Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2024 @poezja.tanczy Dziękuję i pozdrawiam. 1
corival Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2024 @Leo Krzyszczyk-Podlaś Warto mówić, bez rozmowy nic z tego nie będzie. Pozdrawiam :) 1
befana_di_campi Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Ooo, jakie przemiłe strofki! Aż mimo że noc, to ta noc ciepłym wrześniowym oddechem pojaśniała Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. decznie 1
Ewelina Opublikowano 1 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2024 @Leo Krzyszczyk-Podlaś romantycznie i bardzo dobrze :) Pozdrawiam. 1
Rekomendowane odpowiedzi