Dared Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Za zbrodnie wojenne za śmierć pierworodnych Egiptu za podżeganie Abrahama do dzieciobójstwa za niemowlęta z Sodomy i Gomory za Hioba dziękuję Ci Panie 1
any woll Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2024 (edytowane) Ty mu lepiej podziękuj, że pozwolił ci to tu wygnieść, bo to będzie na pewno bliższe prawdy! Edytowane 16 Sierpnia 2024 przez any woll (wyświetl historię edycji) 1
Dared Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2024 @any woll A za co? że jestem potomkiem kazirodczego związku potomków Adama i Ewy? może związku potomstwa Noego? no przestań, troszkę sensu w myśleniu nie szkodzi
poezja.tanczy Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2024 @Dared Bo co sprawne, dziękowanie To jest prawdy, tej wyznanie Ja bym tak nie przesadzał Ale jakiś pomysł na wiersz jest :) Pozdrawiam miło, M.
any woll Opublikowano 20 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2024 (edytowane) @Dared no właśnie za to, myślisz że nie warto? (a może i masz rację, ja ciebie przecież nie znam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ) no ale to tylko takie moje wrażenie, chyba tu tematycznie nie bardzo na miejscu... pozdrawiam serdecznie. Edytowane 20 Sierpnia 2024 przez any woll (wyświetl historię edycji)
befana_di_campi Opublikowano 20 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2024 @Dared Chyba Norymberga? 1
Dared Opublikowano 22 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2024 @befana_di_campi Racja, po niemiecku to Nurnberg stąd pewnie błąd
corival Opublikowano 22 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2024 (edytowane) @Dared Pomysł jest niezły. Osobiście bardziej ubrałabym go w słowa, ale to ja. Pozdrawiam :) Edytowane 22 Sierpnia 2024 przez corival (wyświetl historię edycji)
befana_di_campi Opublikowano 22 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2024 @corival "ubrałabym" ;)
corival Opublikowano 22 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2024 @befana_di_campi Słusznie ;)
Rekomendowane odpowiedzi