Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kos to taka Ibiza, muzyczka i dużo młodych, zakochanych ludzi:) popływałam w basenie:) odżyłam:) taka para to nie wychodzi z jacuzzi cały dzień :)

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Wszędzie są pomosciki, prysznice na plaży, a piasek aż parzy, na boso nie da się chodzić:)

Opublikowano

Viola uważaj, bo wszyscy sikają do basenu, mój kolega został za to wyrzucony i jak się bronił przed ratownikiem, że „wszyscy sikają do basenu” to ratownik powiedział: „to prawda, ale nie z trampoliny".

Opublikowano

Fajnie się opaliłam, jak cudnie:) dzisiaj było 32, wspaniale, woda wszędzie idealna:) wieczorem mocno wieje:) nie słucham mediów, bo głupoty nadają:) tu życie jest spokojne, bez wariactwa, młodzieżowe miasteczko:) Grecja to jest to;)

Opublikowano

@Rafael Marius są też takie budynki, lata świetności przeminęły@Amber

@violetta dzisiaj nawet mi się szkoda zrobiło:) taki Grek był miły dla mnie, ja nic nie kupiłam od niego:) są też co mają marzenia i pracują dla nas turystów:) robiłam zdjęcie rośliny, zagadał ze mną grek i zapytał a skąd ta roślina pochodzi:) myślał czy jestem z południowej Afryki:) 

Zjadłam owoc granatu, za miesiąc będą dojrzałe :)

Opublikowano

@Rafael Marius fajnie zrobiłam z wyjazdem, nikomu nic nie mówiłam :) już mam takie doświadczenie jak się ubrać:) mam parę inspiracji, muszę kupić sobie sportowe buty do wody:) są głazy, chociaż boso mam akupunkturę:) nogi mi odżyły, cała:) morze słone robi swoje:)