Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Łukasz Wiesław Jasiński Ciekawe spostrzeżenie.

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Tak jeszcze na swój wiersz nie patrzyłam.
    • idzie dysc idzie dysc idzie siklawica ulej usiece janickowe lica!   galaktyka moja miłość grawiloty...gwiezde wrota... dwa sreduszka się całują czas na randki czas na czułość wiązki tachionów prowadzą mnie w nieznane a deszcz bębni o szyby zapalę papierosa  co się nazywa Camel! rad dwa trzy teraz grawilotem lecisz ty!
    • Witam - Chcą naprawiać pamięć, rzucając na stół jego błędy jak fałszywe monety. - podoba mi się bardzo owe rzucanie na stół błędów  - a wiersz wytrawny -                                                                                                                                          Pzdr.upalnie.
    • @jjzielezinski   Pogańska modlitwa racjonalisty   I wierzę świętej ja matce natury, w jej gorące łono ja wierzę - słońce i wierzę świętej ja matce natury,   w jej wiatr i ziemię i góry - córy, w jej gorące łono ja wierzę - burzę, w jej wiatr i ziemię i góry - córy,   w jej czystą ja wodę wierzę, w jej cudowne czarownice - córy, w jej czystą ja wodę wierzę,   w jej wiatr i ziemię i góry - córy, w jej gorące łono ja wierzę - burzę, w jej wiatr i ziemię i góry - córy,   i wierzę świętej ja matce natury, w jej gorące łono ja wierzę - słońce i wierzę świętej ja matce natury...   Łukasz Jasiński (listopad 2018)
    • @Łukasz Wiesław Jasiński, dziękuję :)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...