Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Marek.zak1 Marku, jak dla mnie strzał w dziesiątkę. Przychodzi mi na myśl jedna rzecz. W tym świecie tak wielu nierozwiązanych zagadek, samotność czasami to wypoczynek dla umysłu i ciała. Długotrwałe milczenie idzie w parze z samotnością, jedno i drugie jest częścią ogromnej całości i dobrze wykorzystane spełniają swoje zadanie bez problemu i vice versa prowadzą do przeróżnych problemów zdrowotnych. Przyjęło się twierdzić, że energia to wszystko co nas otacza włączając w to, nas ludzi, a więc energia jest żywotna, gdy pozytywnie wykorzystywana.   Tak, cele są również częścią energii; bez celów sens życia jest uwięziony w cierpieniu zwanym niepewnością. 
    • musisz się troszkę wysilić    czasem powitają cię z euforią  a czasem wygwiżdżą   często przejdą obojętnie jakbyś w ogóle nie istniał!     żeby spodobać się Bogu  nie musisz nic      ale jeszcze o tym nie wiesz
    • Ala... nigdy tego nie robiłam, ale chyba trzeba spróbować... (po)całować się z deszczem... :) na ławeczce. Ładnie, lekko, przyjemnie w treści. Definitywne.. dobranoc.
    • Ależ kochanie. Przestań płakać. Martwią mnie łzy Twoje. Przecież nie wszystko  jeszcze stracone.   Masz racje skarbie – przyznał kat chętnie. Kilka głów, czeka na ścięcie.  
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Mam straszną alergię na ten.. twór.. Nie zgodzę się @huzarc że każdy, jw. lubi chodzić na złotej smyczy - w domyśle - być tresowany. uroczej nocy życzę.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...